Butiken

Gårdsbutiken öppen
alla dagar mellan 08:00 och 19:00
om inget annat skyltas
Välkomna!
Bra med kundparkering utanför butiken, även för bil med husvagn och husbil.
Allting ätbart som är till salu i butiken är Krav-märkt och kommer från den egna gården med odlingarna, ca 100 meter från butiken.
Vi har ekologiska, Krav-certifierade, ägg från frigående höns utomhus. Tyvärr har räven kommit in i hönshuset under julen och drastiskt minskat hönsbesättningen. Tills vidare har vi inga ägg till salu i butiken.
Gårdens egna Krav-lammkött finns att köpa vakuumförpackad och fryst.
Tillgängliga styckdetaljer: lammfärs, bringa, bog, grillskiva på bog, stek med eller utan ben, rostbiff, entrecote, innerfilé, ytterfilé, racks, lammlägg, hel nacke, tunnbringa.
. Kontakta oss om ni önskar köpa lammkött.
Frilandsgrönsaker och sallat, färskpotatis, gurka, tomater, jordgubbar, hallon, krusbär och vinbär finns till försäljning. Dagligt utbud varierar under säsongen.
Välkommen och titta förbi för att se om vi kan erbjuda något lokalproducerat till middagsbordet.
Önskas större mängder produkt, slå oss en pling och boka upp dina varor. Det tar oss en stund och plocka i ordning en större beställning då alla produkter skördas för hand.
Vi har även lammskinn från våra fina lamm till salu. Vi har vardagsskinn för till exempel bilen, barnvagnen och pulkan. Tvättbara självklart. Finns även finare plädar för att lägga i favoritfotöljen, på sängen eller varför inte ge bort en fin present till nån som behöver lite extra lantlig värme. Kontakta oss om du vill se vad vi har att erbjuda.
Skyltat 50 meter innan.
Vi tar emot Swish-betalningar och kontanter.
Nu finns även Eilas Hantverk till salu i butiken. Virkat och stickat :vantar, mössor, sjalar, dukar mm. Produkterna finns i en separat monter i butiken.